Miller & Monroe

MILLER & MONROE. DE FASHION & LIFESTYLE WINKEL BIJ U IN DE BUURT

Er was eens een intelligente man en een onweerstaanbare vrouw. Arthur Miller & Marilyn Monroe. Een man en een vrouw die elkaar zéér liefhadden. Een hartstochtelijke liefdesrelatie die eigenlijk nooit over is gegaan. Zij zijn ons uitgangspunt en onze inspiratie…

DE NIEUWE WINKEL VAN MILLER & MONROE

Wees welkom in onze nieuwe winkel bij u in de buurt, waar u warm wordt onthaald door ons team dat klaar staat om u te helpen. Onder het genot van een kopje koffie of thee adviseren zij u en kunt u de collecties bekijken en passen. Service staat bij ons altijd voorop.

DAMES- & HERENKLEDING

Miller & Monroe biedt een uitgebreid assortiment dames- en herenkleding. Hier kunt u nieuwe collecties ontdekken van zowel ons eigen merk als ook van partners zoals Zerres, Zabaione, Frequent, Lerros, Tom Tailor, Clarina, Street One en Fransa. Daarnaast verkopen we Miller & More, een prachtige plus size collectie voor de vollere vrouw, maat 46-54.

LIFESTYLE

Naast fashion hebben we een prachtig aanbod home artikelen van Mica met plaids, kussens, manden, aardewerk en glas. Een mooie keuze aan spullen als sfeervolle toevoeging in uw huis, maar ook leuk om cadeau te geven en uw naasten blij mee te maken. Wij pakken met liefde uw cadeautjes in!

ONLINE
Kijk voor een van de 71 winkels bij u in buurt of kom een van onze collecties shoppen op www.millerandmonroe.com

Have a nice day!