Over Ons

Format Bubbels & Zo

Een nieuw infotainment studio programma waarin de eigentijdse 40 plus vrouw centraal staat.
Rode draad is de hektiek van het leven van alledag gecombineerd met de wereld van beauty en lifestyle.
Smaakmakers zijn entertainment, een no-nonsense aanpak en de nodige humor. Bekende en minder bekende Nederlanders komen aan tafel.
Achtergronden van bedrijven/ondernemers uit de beauty en lifestyle branche worden uitgelicht.
Knelpunten/valkuilen en oplossingen van (startende vrouwelijke) ondernemers worden besproken, maar ook leuke anekdotes kunnen aan bod komen.

Een impressie van een dag uit het leven van een BN’er of style-icoon. Bezoekjes aan designers, cosmetisch artsen, top kappers, architecten, theater etc. etc.

Een aaneenschakeling van gevarieerde onderwerpen die als gemene deler beauty en lifestyle hebben, voor de iets oudere vrouw.
Alles wat met de moderne oudere vrouw van nu te maken heeft.
Glamour maar ook de ontnuchterende kant van de vrouw die in het leven staat en ’s avonds uitgevloerd aan een bord boerenkool zit met een glas prosecco.
Zaken die met name de vrouw vanaf 40 jaar zich bezighouden en met de nodige zelfspot en humor een twist geeft.
Artiesten zijn in wezen ook ondernemers en kunnen bijvoorbeeld hun nieuwe cd  introduceren en/of praten over hun weg naar het succes.
Tafelgesprekken worden afgewisseld met het kook item, (bedrijfs)filmpjes, studio optredens van een zanger of zangeres (kan opkomend talent zijn), een modeshow, hairfashionshow etc.

 

Angela Ponsioen (voorheen Hoogeveen)

Is sinds jaar en dag werkzaam in de tijdschriftenbranche, met name in de vrouwen –en beautybladen.
Momenteel is zij werkzaam bij F&L Publishing Group als hoofdredacteur van het landelijke magazine GLOSS en werkt zij mee aan het nieuwe magazine GTST,
welke tijdens de zomerstop op de markt verschijnt. Op televisie was Angela te zien als presentatrice van het populaire beautyprogramma Beauty+.
Angela weet als geen ander wat er speelt binnen de doelgroep ‘eigentijdse veertig plussers’.

 

Italiaans Koken:

De Italiaanse keuken is een vermenging van diverse regionale keukens die van elkaar verschillen. Constante in de Italiaanse keuken is de opbouw van de maaltijd, het gebruik van goede olijfolie en verse ingrediënten.

Gerechten zoals: de bekende pasta’s; cannelloni, tortellini, ravioli en lasagne worden tijdens de uitzending bereid. Maar ook desserts als panna cotta en tiramisu laten u  watertanden. De kijker raakt geïnspireerd om zelf Italiaans te gaan koken, ook voor anderen. Het enthousiasme voor de authentieke Italiaanse keuken wordt bij u gebracht door Diana de Winter en Kookartiest Piero Bianculli, eigenaren van La Tavolata. Hun motto is: ‘Kook met ons mee!’ Daarnaast speelt Piero ook nog eens diverse vrolijke Italiaanse nummers.

Kortom de rode draad in dit programma is gezellig Italiaans koken.