VITAL VELDHOVEN

Wij zijn een huid-therapeutisch instituut welke zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens. Zonder medicijnen is het mogelijk om binnen 3 maanden, een verbetering van 85% tot 95% te behalen. Acne is niet alleen een probleem onder de pubers. Veel mannen en vrouwen hebben na de puberale fase nog steeds last van acne. Ondanks crémes, zalfjes, dep-lotions en medicijnen, is acne vaak langdurig en hardnekkig. Er zullen op den duur dan ook littekens ontstaan.

Onze therapie is een samenspel tussen acne-therapeute en de cliënt. De behandeling begint met een vrijblijvend en gratis consult. Wij kunnen dan nauwkeurig bepalen welke soort, en in welke mate de acne aanwezig is en bepalen dan het behandelingsplan. Wij werken aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant.

Behandelplan bestaat uit 4 stappen:

* Een voedselallergie-test
* Een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen
* Acne behandelingen
* Een thuisverzorgingsset

Ga naar de website