World Natural SPA

The Image Factory is een full service marketing en PR bureau en is o.a gevestigd in Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in fashion, beauty, lifestyle en societal merken. We creëren een buzz rondom een merk, door tailormade concepten voor elk van onze klanten. We worden een met het merk en de producten die we vertegenwoordigen. We worden een verlengstuk voor onze opdrachtgever.

Bij alles wat we doen streven we naar een optimaal resultaat. We monitoren uw impact. We geven u inzicht in uw bereik in zowel print als online. We meten op aspecten als: Social media impact, views, relevante influencer posts, totaal bereik en de gerealiseerde waarde. We bezorgen u dan ook meetbare resultaten.

The Image Factory biedt Marketing assistentie, PR en media contact, social media marketing en online visibility, influencer relations en special event PR. We helpen onze klanten bij het bepalen van marketing en communicatiedoelstellingen, we bouwen strategieën en implementeren en managen deze. We creëren content en communiceren hun boodschappen of stories op een effectieve manier. En creëren zo aandacht bij hun doelgroepen en bewegen hen tot actie.

Meer informatie vind je op www.image-factory.org