FLYER

FLYER ALGEMEEN

FLYER ontwikkelt e-bikes in de segmenten: tour, urban en mountain. De FLYER e-bikes worden in Zwisterland geproduceerd in het centraal gelegen ‘Huttwil’ aan de rand van het idyllische Emmental. In de fabriek werken zo’n 200 medewerkers.

FLYER zag als één van de eerste het nut van elektrisch fietsen. Voor de komende jaren voorziet FLYER een verdere verbreding van de markt voor elektrische fietsen. Naast de reeds bestaande groep van recreatieve fietsers die de elektrische fiets omarmd heeft als middel om hun actieve vrijetijdsbesteding te intensiveren, zullen ook de forenzen, gezinnen en scholieren de elektrische fiets in toenemende mate gaan inzetten om in hun dagelijkse mobiliteitsbehoefte te voorzien. Kernbegrippen die FLYER in gedachte houdt bij het ontwerpen van e-bikes zijn de volgende:

FLYER wil mensen stimuleren om in beweging te komen en een optimale fietsbeleving laten ervaren. Ongeacht of men liever sportief, ter ontspanning of in het stadsverkeer onderweg is, biedt FLYER een geheel eigen e-bike die comfortabel en betrouwbaar is. Perfect afgesteld op de wensen en behoeften van de klant, zodat diegene altijd en onder alle omstandigheden flexibel en mobiel is. Daarmee kan onze klant altijd veilig, comfortabel en milieuvriendelijk de gewenste bestemming bereiken.

‘‘Mensen stimuleren om in beweging te komen en hen een optimale fietsbeleving geven’’

FLYER UPSTREET

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van FLYER. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. De high-speed varianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werk fietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.