Bamboe Kussen

Een Bamboekussen van TW Supply is het ideale hoofdkussen voor een goede nachtrust.
Hoofdkussens met bamboe zijn niet alleen lekker zacht en flexibel, ze blijven ook veel langer vormvast dan de traditionele materialen zoals katoen, kapok of de altijd wat zweterig aanvoelende synthetische kussens.
Op een Bamboekussen gaat u niet transpireren, waardoor uw kussen veel langer mee gaat.
En wat zeker zo belangrijk is: je slaapt gewoon iedere nacht beter en comfortabeler, je hoeft minder te draaien op zoek naar een goede slaaphouding. Je krijgt stevige, maar comfortabele ondersteuning, precies op de plekken waar het nodig is: hoofd, nek, schouders.
Een ‘normaal’ kussen wordt na een tijdje altijd slapper en dunner, een Bamboekussen niet.
Gevolg: je slaapt eerder, je hebt minder last van snurken, je wordt fitter wakker.
Bestel uw bamboekussen nu met korting op www.bamboekussen.com
Gebruik kortingscode 05502

&n