Pulcinella Moda

Italiaanse chique!

Het mondaine eiland Capri vormde de inspiratiebron voor de ontwerpers van Pulcinella Moda. De artikelen stralen de luxe, eigenzinnigheid en blijheid van dit stukje Italië uit. Het was de droom van oprichters Francesca en Giovanni om deze Italiaanse mode naar Nederland te halen en om vrouwen te laten schitteren.

Pulcinella is begonnen met de verkoop van de bekende chique sandaaltjes zoals die op Capri worden gedragen. Naast de unieke Italiaanse sandaaltjes, bevat het assortiment inmiddels ook chique tassen, modieuze leren jasjes en elegante handschoenen voor dames en klassieke overhemden en dassen voor heren. Alle producten zijn voor 100% afkomstig uit Italië en in de meeste gevallen volledig handgemaakt.

Je hoeft voor de voor de unieke Pulcinella sandaaltjes en accessoires geen reisje meer te boeken naar de Italiaanse kust. De artikelen zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar: Kijk hiervoor op de website www.Pulcinellamoda.com. We zijn ook te vinden op Facebook.